Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м’яса
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кочержинська Д. І. 143.000 Відмова 143
  • Співбесіда: 143
  • РК: 1.07
2 Рудуман Л. О. 123.000 Відмова 123
  • Співбесіда: 123
  • РК: 1.07
3 Йовик М. С. 123.000 Відмова 123
  • Співбесіда: 123
  • РК: 1.07
4 Кравченко С. В. 121.000 Відмова 121
  • Співбесіда: 121
  • РК: 1.07
5 Дейнека П. П. 121.000 Відмова 121
  • Співбесіда: 121
  • РК: 1.07
6 Павленко О. О. 121.000 Відмова 121
  • Співбесіда: 121
  • РК: 1.07