Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТРБ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 28 • К 28
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кравченко С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Самсонова І. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Козлюк М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Латта А. Б. 0.000 Допущено
5 Комір В. Ю. 0.000 Допущено
6 Самойленко В. Ю. 0.000 Допущено
7 Колісніченко І. В. 0.000 Допущено