Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Авєтісян А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Юрченко С. І. 0.000 До наказу (к) done
3 Пуня В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Козикін Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Мармусевич О. М. 0.000 До наказу (к) done
6 Мельниченко Е. І. 0.000 Зареєстровано