Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
7. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
7. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Левицький І. 134.573 До наказу (к) 125 140 130 100
  • Українська мова: 125
  • Математика: 140
  • Історія України: 130
  • Іноземна мова: 100
  • РК: 1.07
done_all
2 Ігнатова І. Д. 163.792 Рекомендовано (к) 159 143 156 162
  • Українська мова: 159
  • Математика: 143
  • Історія України: 156
  • Іноземна мова: 162
  • РК: 1.07
3 Бойко А. Л. 149.443 Рекомендовано (к) 145 131 147 146
  • Українська мова: 145
  • Математика: 131
  • Історія України: 147
  • Географія: 146
  • РК: 1.07
done
4 Броницька Ж. О. 146.055 Деактивовано (зарах. на б) 145 131 134 140
  • Українська мова: 145
  • Математика: 131
  • Історія України: 134
  • Географія: 140
  • РК: 1.07