Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Нестеренко А. М. 0.000 Зареєстровано
2 Гринько Р. В. 0.000 Зареєстровано
3 Соколовський Р. П. 0.000 Зареєстровано
4 Іванись В. І. 0.000 Зареєстровано
5 Ємець С. О. 0.000 Зареєстровано
6 Зливко О. О. 0.000 Зареєстровано
7 Тютюнник О. О. 0.000 Зареєстровано
8 Логвіненко В. А. 0.000 Зареєстровано
9 Ольшанський М. І. 0.000 Зареєстровано
10 Чорнокондратенко В. В. 0.000 Зареєстровано
11 Галамага В. Г. 0.000 Зареєстровано
12 Общий А. М. 0.000 Зареєстровано
13 Зарва С. О. 0.000 Зареєстровано
14 Демочка Д. В. 0.000 Зареєстровано
15 Тесленко А. І. 0.000 Зареєстровано