Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Приходько Г. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Авраменко А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Горяча Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Кашпура А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Розумієнко Є. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Селищева А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Ширай Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)