Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 35 • К 35
Заяв 33
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 16
  • Рекомендован на контракт: 16
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бабак В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Дудко Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ільченко С. Є. 0.000 До наказу (к) done
4 Комар І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Марченко В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Мятенко Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Нестеров І. А. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Пастух М. О. 0.000 До наказу (к) done
9 Плиска А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Полуда В. М. 0.000 До наказу (к) done
11 Пришедько І. С. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Романенко А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Терещенко О. М. 0.000 До наказу (к) done
14 Фориш В. М. 0.000 До наказу (к) done
15 Черненко Л. В. 0.000 До наказу (к) done
16 Шимко О. О. 0.000 До наказу (к) done
17 Шкаруба М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Карма В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Герасименко І. Б. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Деревинський Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Дмитренко Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Калінін О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Кисіль Д. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Кислий П. В. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Кравченко О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Кудлай Є. С. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Купрейчук І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
28 Овсієнко А. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
29 Решетько В. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
30 Росла О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
31 Ткаченко Ю. С. 0.000 Рекомендовано (к)
32 Цибульський С. І. 0.000 Рекомендовано (к)
33 Чепурна Д. Б. 0.000 Рекомендовано (к)