Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 35 • К 35
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мотайло О. С. 164.400 Рекомендовано (к) 137 130 185
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 130
  • Фахове випробування: 185
2 Шматок Б. Р. 155.000 Рекомендовано (к) 154 156 155
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 154
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 155
3 Марченко К. Р. 146.800 Рекомендовано (к) 124 130 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 130
  • Фахове випробування: 160
4 Шаульський В. О. 143.000 Рекомендовано (к) 100 120 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 120
  • Фахове випробування: 165