Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шерганов В. О. 161.600 Рекомендовано (к) 124 159 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 175
2 Шматок Б. Р. 155.000 Рекомендовано (к) 154 156 155
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 154
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 155
3 Бездольний О. Ю. 150.400 Рекомендовано (к) 166 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 166
  • Фахове випробування: 140
done_all
4 Запольська Д. М. 110.000 Скасовано (втрата пріор.) 100 120 110
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 120
  • Фахове випробування: 110