Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 17
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Назарій Р. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Фокшек М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Баляк Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Гоменюк А. І. 0.000 До наказу (к) done
5 Настасійчук І. І. 0.000 До наказу (к) done
6 Томюк Т. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Дуда А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Козак А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Левченко В. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Бойко О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Никифоряк Н. І. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Слободян Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Волинець К. М. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Хабайло І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Череп А. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Томенко А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Цуркан Д. І. 0.000 Рекомендовано (к)