Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 10 • БМ 8 • К 2
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1.25
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Семенюк Є. Д. 151.000 До наказу (б) 151
  • Співбесіда: 151
done_all
2 Муратова В. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
3 Олійник Н. П. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
done_all
4 Гаврилей С. Д. 147.000 До наказу (б) 147
  • Співбесіда: 147
done
5 Шестак А. О. 146.000 До наказу (б) 146
  • Співбесіда: 146
done_all
6 Патєєв В. О. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done
7 Крицький Р. Д. 139.000 До наказу (б) 139
  • Співбесіда: 139
done
8 Дяченко В. М. 137.000 До наказу (б) 137
  • Співбесіда: 137
done
9 Сідорова І. С. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Карманчікова Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all