Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТЗН Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 10 • БМ 7 • К 3
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.29
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Веремчук Д. О. 179.000 До наказу (б) 148 137 144
  • Українська мова: 148
  • Математика: 137
  • Хімія: 144
done_all
2 Кот А. М. 136.000 До наказу (б) 136
  • Співбесіда: 136
done_all
3 Смолярчук М. Р. 136.000 До наказу (б) 136
  • Співбесіда: 136
done_all
4 Дмитрук С. С. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
5 Лозійчук М. В. 124.000 До наказу (б) 124
  • Співбесіда: 124
done_all
6 Дячук Д. О. 118.000 До наказу (б) 118
  • Співбесіда: 118
done_all
7 Рибак А. А. 165.000 Відхилено (б) 142 115 136 134
  • Українська мова: 142
  • Математика: 115
  • Історія України: 136
  • Українська література: 134
8 Москвич А. П. 0.000 Відмова
9 Пословський А. А. 0.000 Відмова