Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 7 • БМ 5 • К 2
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 110
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Петрунь Ю. В. 158.000 До наказу (б) 140 107 132
  • Українська мова: 140
  • Математика: 107
  • Історія України: 132
done_all
2 Воронько Я. І. 145.000 До наказу (б) 145
  • Співбесіда: 145
done_all
3 Плакош А. Ф. 125.000 До наказу (б) 125
  • Співбесіда: 125
done_all
4 Сикуринець А. М. 117.000 До наказу (б) 117
  • Співбесіда: 117
done_all
5 Шелемба Н. М. 115.000 До наказу (б) 115
  • Співбесіда: 115
done_all
6 Жига А. А. 112.000 До наказу (к) 112
  • Співбесіда: 112
done_all
7 Даш А. В. 110.000 До наказу (к) 110
  • Співбесіда: 110
done_all