Зачекайте...

181 Харчові технології

ТЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 0м
ВМ 15 • К 15
Заяв 13
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Єрмоленко А. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Дежкунов М. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Курилко А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Кіш О. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Миколенко К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Мірзаєв В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Приходько Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Пінчук В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Рак В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Ференець Ю. А. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Карпухно Ю. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
12 Осінов С. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
13 Максименко І. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)