Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТМСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 1
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1.86
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ренгач В. В. 130.917 До наказу (к) 136 123 138 136
  • Українська мова: 136
  • Математика: 123
  • Історія України: 138
  • Біологія: 136
done_all