Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Інженерно-технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМ 2 • К 3
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Задерей В. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done
2 Повар К. С. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done
3 Павлюк В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Габрієль Н. С. 120.000 Відмова 120
  • Співбесіда: 120
done