Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Ветеринарно-технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 4 • БМ 4
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бут М. В. 164.000 До наказу (б) 164
  • Співбесіда: 164
  • РК: 1.04
done_all
2 Мурзіна Г. С. 147.000 До наказу (б) 147
  • Співбесіда: 147
  • РК: 1.04
done_all
3 Гринь І. М. 144.000 До наказу (б) 144
  • Співбесіда: 144
  • РК: 1.04
done
4 Муха І. П. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done_all