Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • БМ 2 • К 8
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
readiness_score 140.800
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 0.36
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Осипенко С. П. Пр. 1 154.000 Рекомендовано (б) 145 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 145
  • Фахове випробування: 160
done
2 Кінащук Н. Ф. Пр. 1 146.800 Рекомендовано (б) 108 116 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • ТЗНК: 116
  • Фахове випробування: 170
done
3 Павлюченко О. В. К 118.400 Допущено 124 168 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 168
  • Фахове випробування: 100
4 Дмитрук В. С. К 117.400 Допущено 140 147 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 147
  • Фахове випробування: 100