Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30 • БМ 10 • К 20
Заяв 17 • Конкурс на бюджет 1.7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 16
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вилегжаніна А. В. 187.000 До наказу (б) 187
  • Співбесіда: 187
  • РК: 1.04
done_all
2 Бордун К. О. 178.000 До наказу (б) 178
  • Співбесіда: 178
  • РК: 1.04
done_all
3 Олексенко В. О. 156.000 До наказу (б) 156
  • Співбесіда: 156
  • РК: 1.04
done_all
4 Білоцерківець Л. О. 147.000 До наказу (б) 147
  • Співбесіда: 147
  • РК: 1.04
done_all
5 Мовчан О. В. 145.000 До наказу (б) 145
  • Співбесіда: 145
  • РК: 1.04
done_all
6 Бублик Г. М. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done_all
7 Олешко О. В. 138.000 До наказу (б) 138
  • Співбесіда: 138
  • РК: 1.04
done_all
8 Сердюк П. С. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
done_all
9 Котяй Д. П. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
done_all
10 Браткова О. О. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
done_all
11 Яненко С. В. 0.000 До наказу (к) done
12 Коханов О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Пишний В. В. 0.000 До наказу (к) done
14 Скляр І. П. 0.000 До наказу (к) done
15 Сюсюкало О. О. 0.000 До наказу (к) done
16 Удовенко О. В. 0.000 До наказу (к) done
17 Полєв Ю. В. 0.000 Зареєстровано