Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 4 • К 4
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м’яса
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Харченко Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Діюк В. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Морозов С. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Величко Г. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Заімкін Є. О. 0.000 Зареєстровано
6 Боєв А. В. 0.000 Зареєстровано
7 Ковальов М. В. 0.000 Зареєстровано
8 Янчевський С. Й. 0.000 Зареєстровано
9 Коряжміна А. А. 0.000 Зареєстровано
10 Новський О. К. 0.000 Зареєстровано