241 Готельно-ресторанна справа
- Зараховано: 1
- Оригіналів: 1
- Подано заяв: 13
- Конкурс на бюджет: 13
- Зараховано: 11
- Оригіналів: 11
- Рекомендовано всього: 2
- Рекомендован на контракт: 2
- Рейтингові списки 2023 року
- Подано заяв: 14
- Зараховано: 12
- Оригіналів: 12
- Рейтингові списки 2022 року
- Подано заяв: 17
- Зараховано: 6
- Оригіналів: 6
- Рейтингові списки 2021 року
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Ковела Д. С. Пр. 1 | 1 | 159.000 | До наказу (б) |
177 156 154
|
— | done_all |
2 | 2 Дикий А. О. Пр. 1 | 1 | 153.800 | Допущено |
160 153 152
|
— | — |
3 | 3 Логвинюк А. Ю. Пр. 1 | 1 | 151.800 | Допущено |
162 153 148
|
— | — |
4 | 4 Колесник В. С. Пр. 4 | 4 | 147.000 | Допущено |
177 159 133
|
— | — |
5 | 5 Невідомський Л. В. К | К | 143.500 | Допущено |
143 153 140.5
|
— | — |
6 | 6 Федін В. Я. Пр. 1 | 1 | 141.400 | Допущено |
143 147 139
|
— | — |
7 | 7 Бутко О. М. Пр. 1 | 1 | 140.800 | Допущено |
134 135 145
|
— | — |
8 | 8 Галасун О. Ю. Пр. 1 | 1 | 139.700 | Допущено |
130 156 137.5
|
— | — |
9 | 9 Мінченко Ю. Я. Пр. 1 | 1 | 137.400 | Допущено |
154 143 130
|
— | — |
10 | 10 Василевський В. І. Пр. 1 | 1 | 135.000 | Допущено |
150 135 130
|
— | — |
11 | 11 Крючка Р. О. Пр. 2 | 2 | 134.100 | Допущено |
150 135 128.5
|
— | — |
12 | 12 Надьон А. С. К | К | 133.700 | Допущено |
140 125 134.5
|
— | — |
13 | 13 Гоц Д. М. К | К | 131.900 | Допущено |
108 130 140.5
|
— | — |
14 | 14 Бондаренко Д. О. Пр. 1 | 1 | 130.000 | Допущено |
130 130 130
|
— | — |
15 | 15 Єщенко Д. С. Пр. 4 | 4 | 129.900 | Допущено |
140 151 119.5
|
— | — |
16 | 16 Скакун В. В. Пр. 1 | 1 | 126.500 | Допущено |
108 130 131.5
|
— | — |
17 | 17 Зайцева Л. В. Пр. 3 | 3 | 124.600 | Допущено |
116 135 124
|
— | — |
18 | 18 Базилевська А. В. Пр. 1 | 1 | 108.800 | Допущено |
130 108 102
|
— | — |
19 | 19 Кивгила О. І. Пр. 5 | 5 | 170.600 | Деактивовано (зарах. на б) |
188 179 162
|
— | — |
20 | 20 Ковела Д. С. К | К | 159.000 | Скасовано (втрата пріор.) |
177 156 154
|
— | — |