Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 60 • БМ 10 • К 50
Заяв 14 • Конкурс на бюджет 1.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Заїка А. П. 166.000 До наказу (б) 166
  • Співбесіда: 166
  • РК: 1.04
done_all
2 Литвин Т. О. 166.000 До наказу (б) 166
  • Співбесіда: 166
  • РК: 1.04
done_all
3 Захарченко В. О. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
done_all
4 Денисенко І. О. 155.000 До наказу (б) 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.04
done_all
5 Антонюк П. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done_all
6 Ахмацька С. О. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done_all
7 Лозбекова К. І. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done_all
8 Хільковець С. М. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
done_all
9 Богушевський Г. С. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
done
10 Турубара А. М. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
done_all
11 Степанець О. В. 0.000 До наказу (к) done
12 Мельников-Гречка В. В. 0.000 До наказу (к) done
13 Маланюк А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Гришков Є. М. 0.000 Зареєстровано