Зачекайте...

181 Харчові технології

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 75 • БМ 5 • К 70
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 2.6
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 716-9114292 В. О. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
done_all
2 Діброва Д. І. 108.000 До наказу (б) 108
  • Співбесіда: 108
  • РК: 1.04
done_all
3 Карась Л. С. 107.000 До наказу (б) 107
  • Співбесіда: 107
  • РК: 1.04
done_all
4 Горбунов О. В. 104.000 До наказу (б) 104
  • Співбесіда: 104
  • РК: 1.04
done_all
5 Олійник В. Т. 100.000 До наказу (б) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all
6 Мороз Р. Д. 121.000 Відмова 121
  • Співбесіда: 121
  • РК: 1.04
7 Моргунець С. І. 120.000 Відмова 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
8 Бочарнікова Д. О. 120.000 Відмова 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
9 Колісник М. Є. 120.000 Відмова 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
10 Жданюк І. В. 100.000 Відмова 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
11 Шарлай Л. О. 100.000 Відмова 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
12 Кирзенко К. М. 100.000 Відмова 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
13 Шарлай Л. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)