Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологія Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 9м
ВМ 7 • БМ 5
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 1.6
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Федун П. М. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
2 Шевчук І. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
3 Ліщук М. О. 128.000 До наказу (б) 128
  • Співбесіда: 128
done_all
4 Батьковець І. В. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
5 Златоустов О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Головчук А. Т. 0.000 Зареєстровано
7 Франковський В. К. 0.000 Зареєстровано
8 Задерей Б. А. 0.000 Зареєстровано