Зачекайте...

181 Харчові технології

Заочне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 1 • БМ 1
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пономарьова О. М. 163.000 Деактивовано (зарах. на б) 163
  • Співбесіда: 163