Зачекайте...

181 Харчові технології

ВОХП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 9 • К 9
Заяв 22
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гуменний В. А. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
2 Мельник А. Д. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
3 Щербатюк А. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
4 Бобров В. Д. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Сулима Р. М. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
6 Вітт Л. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
7 Бурлака М. Е. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
8 Рубан Т. О. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Тищенко К. М. 0.000 Відмова
10 Баланюк В. В. 0.000 Відмова
11 Бондар В. О. 0.000 Відмова
12 Овчінніков М. В. 0.000 Відмова
13 Лисий І. В. 0.000 Відмова
14 Волятицький М. Ю. 0.000 Відмова
15 Мандибура А. В. 0.000 Відмова
16 Макогончук О. В. 0.000 Відмова
17 Іващенко П. В. 0.000 Відмова
18 Формуз С. М. 0.000 Відмова
19 Іжаківський В. С. 0.000 Відмова
20 Кончаков С. О. 0.000 Відмова
21 Ткачук О. Р. 0.000 Відмова
22 Дем`янюк В. В. 0.000 Відмова