Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 19
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ульяшина А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Карпук М. М. 0.000 До наказу (к) done
3 Боярчук В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Харковець І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Случик С. В. 0.000 До наказу (к) done
6 Шевчук С. В. 0.000 До наказу (к) done
7 Хоменко В. В. 0.000 До наказу (к) done
8 Яцюра О. П. 0.000 До наказу (к) done
9 Івахів Є. А. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Яковініч В. М. 0.000 До наказу (к) done
11 Трофімов В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Хропот Д. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Заброда Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Яцина Е. О. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Юшкевич Г. І. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Шуляк Л. А. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Килюшик М. І. 0.000 Допущено
18 Сиротюк О. А. 0.000 Допущено
19 Лівак С. Р. 0.000 Допущено