Зачекайте...

181 Харчові технології

НПГН Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Борсук І. О. 163.924 До наказу (к) 166 148 147
  • Українська мова: 166
  • Математика: 148
  • Історія України: 147
  • РК: 1.07
done_all
2 Гунька О. О. 158.146 Відмова 155 143 149
  • Українська мова: 155
  • Математика: 143
  • Історія України: 149
  • РК: 1.07
3 Горлов В. І. 141.151 Відмова 136 137 105 140
  • Українська мова: 136
  • Математика: 137
  • Історія України: 105
  • Географія: 140
  • РК: 1.07
4 Зачепа О. В. 140.348 Відмова 148 108 149 146
  • Українська мова: 148
  • Математика: 108
  • Історія України: 149
  • Географія: 146
  • РК: 1.07
5 Дмитренко В. В. 115.346 Відмова 107 109
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 109
  • РК: 1.07