Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 2
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Димуша А. І. 163.800 Допущено 153 150 172
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 153
  • ТЗНК: 150
  • Фахове випробування: 172
2 Володченко Н. Є. 49.800 Скасовано (втрата пріор.) 124 125
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 125