241 Готельно-ресторанна справа
- Зараховано: 13
- Рекомендовано всього: 1
- Рекомендован на контракт: 1
| ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 1 Камінська А. А. | — | 120.000 | До наказу (б) |
120
Співбесіда
|
— | done_all |
| 2 | 2 Колесник О. В. | — | 185.000 | До наказу (б) |
185
|
— | done_all |
| 3 | 3 Блащак А. М. | — | 174.000 | До наказу (б) |
174
|
— | done_all |
| 4 | 4 Кіш І. П. | — | 172.000 | До наказу (б) |
172
|
— | done_all |
| 5 | 5 Єрошкін А. Ф. | — | 159.000 | До наказу (б) |
159
|
— | done_all |
| 6 | 6 Настасюк К. В. | — | 159.000 | До наказу (б) |
159
|
— | done_all |
| 7 | 7 Гарбузюк Н. В. | — | 158.000 | До наказу (б) |
158
|
— | done_all |
| 8 | 8 Баланда Д. П. | — | 157.000 | До наказу (б) |
157
|
— | done_all |
| 9 | 9 Лотоцька У. В. | — | 152.000 | До наказу (б) |
152
|
— | done_all |
| 10 | 10 Олександрова М. О. | — | 152.000 | До наказу (б) |
152
|
— | done_all |
| 11 | 11 Моховик І. І. | — | 150.000 | До наказу (б) |
150
|
— | done_all |
| 12 | 12 Шкільник О. А. | — | 146.000 | До наказу (б) |
146
|
— | done_all |
| 13 | 13 Бойко А. Е. | — | 130.000 | До наказу (б) |
130
|
— | done_all |
| 14 | 14 Павлишин І. С. | — | 0.000 | Рекомендовано (к) | — | — | — |
| 15 | 15 Козак У. С. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
| 16 | 16 Процишин В. О. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
| 17 | 17 Панькевич М. В. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
| 18 | 18 Гудз С. І. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
| 19 | 19 Юзвенко Р. О. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
| 20 | 20 Блаженко І. В. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
| 21 | 21 Зайдова М. М. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
| 22 | 22 Опанасенко І. М. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
| 23 | 23 Табака М. А. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
| 24 | 24 Грубяк О. П. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
| 25 | 25 Білик Л. В. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
| 26 | 26 Благовірна К. П. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |
| 27 | 27 Килюшик М. І. | — | 0.000 | Відмова | — | — | — |