Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 6м
ВМ 0
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 8
  • Конкурс на бюджет: 2.67
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2023 року
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 2.8
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2022 року

Заяв ще немає