Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 11 • К 11
Заяв 24
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Добай А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Шевчук К. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Боротюк В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Чубко В. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Подковиріна В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Мироненко А. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Франчук В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Заяць С. А. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Антонюк С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Крилова Д. П. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Петрук А. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Васюра А. І. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Кононович К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Бойчук А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Садошук О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Музичко С. П. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Максимук С. С. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Юхимчук М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Степанюк В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Ковальчук А. А. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Парадуха А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Денисюк М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Глинюк Д. А. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Савенюк К. Б. 0.000 Затримано