Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 14 • БМ 1 • К 13
Заяв 14 • Конкурс на бюджет 14
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Клемпарська Є. Є. 171.000 До наказу (б) 171
  • Співбесіда: 171
  • РК: 1.07
done_all
2 Трефілов Є. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Погосян В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Гончаренко Ю. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Севрюк О. П. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Греджев Е. О. 0.000 До наказу (к) done
7 Генов В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Ковальчук А. П. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Балишев Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Сківський В. А. 0.000 До наказу (к) done
11 Фіщев В. Ф. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Васьковський О. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Долженко О. В. 162.000 Рекомендовано (к) 162
  • Співбесіда: 162
  • РК: 1.07
14 Ковальчук В. П. 0.000 Рекомендовано (к)