Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТУСО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 4 • К 4
Заяв 5
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дільна О. С. 140.600 Допущено 137 146 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 146
  • Фахове випробування: 140
2 Мотрук Л. В. 140.200 Допущено 137 159 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 135
3 Яворницький М. В. 139.400 Допущено 134 143 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 143
  • Фахове випробування: 140
4 Бура М. С. 50.600 Відмова 137 116
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 116
5 Цимбаліста В. І. 49.200 Скасовано (втрата пріор.) 116 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 130