Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 60 • К 60
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Нофенко А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Харчук І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Богусевич Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Барбарош С. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Нікуліна С. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Іваніна О. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Топал М. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Лагутін Д. Г. 0.000 До наказу (к) done
9 Богатенко М. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Михеєв К. К. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Кравцова Д. С. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Руденя І. В. 0.000 Рекомендовано (к)