Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВіППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМ 4 • К 1
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 2.5
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 5
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Тупиця А. І. 140.000 Рекомендовано (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
2 Дикий О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Сумченко В. А. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Опацький Б. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Колесник Є. М. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Мінченко А. М. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Король Б. О. 167.000 Деактивовано (зарах. на б) 149 107 144
  • Українська мова: 149
  • Математика: 107
  • Історія України: 144
  • РК: 1.04
8 Красюк Т. Г. 150.000 Деактивовано (зарах. на б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
9 Потапенко М. М. 145.000 Деактивовано (зарах. на б) 145
  • Співбесіда: 145
  • РК: 1.04
10 Голованов М. В. 135.000 Деактивовано (зарах. на б) 135
  • Співбесіда: 135
  • РК: 1.04