Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 60 • БМ 2 • К 57
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сморжова С. Л. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
done_all
2 Чобіток В. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
3 Лободенко Н. В. 0.000 Зареєстровано
4 Рибас Ю. О. 0.000 Зареєстровано