Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Клочко А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Зайцев Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Шмиголь О. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Боєв А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Гилко М. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Блехман М. С. 0.000 До наказу (к) done
7 Новський О. К. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Янчевський С. Й. 0.000 Зареєстровано