Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 30 • БМ 3 • К 26
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Артюх С. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done_all
2 Гайдук К. В. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done_all
3 Кісель Ю. О. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
4 Ковтун А. А. 0.000 Зареєстровано
5 Поротіков Д. Ю. 0.000 Зареєстровано