Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 76 • К 76
Заяв 23
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Михайлова В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Чернишова Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Зеленчук Ю. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Вєлікова К. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Макаренко А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Градінар А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Бернацький Г. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Бойченко Б. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Богаченко А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Федорович В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Білоусова А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Демченко І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Галицька О. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Оковита М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Богуш Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Гринько Є. І. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Білецький А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Якименко В. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
19 Філонова А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Левенко Є. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
21 Гонтарчук А. Р. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
22 Гайдученко К. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Босенко Є. О. 0.000 Рекомендовано (к)