Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТЗКПРіМ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бойко Є. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Бубіліч О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Кривенко О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Руденко К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Таранюк О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Новгородов О. Є. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Сердюк О. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Степаненко Р. М. 0.000 Рекомендовано (к)