015 Професійна освіта
- Зараховано: 8
- Оригіналів: 8
- Рекомендовано всього: 3
- Рекомендован на контракт: 3
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Дрозд М. З. Пр. 1 | 1 | 157.080 | До наказу (б) |
149 161
|
— | done_all |
2 | 2 Дудар А. А. Пр. 2 | 2 | 150.882 | До наказу (б) |
154 134 140 166
|
— | done_all |
3 | 3 Радняна В. Б. Пр. 3 | 3 | 148.308 | До наказу (б) |
140 143 158 157
|
— | done_all |
4 | 4 Дідух О. Р. Пр. 2 | 2 | 142.133 | До наказу (б) |
148 115 151 152
|
— | done_all |
5 | 5 Замойський В. Б. Пр. 1 | 1 | 138.965 | До наказу (к) |
136 123 144 150
|
— | done_all |
6 | 6 Куник Д. Д. Пр. 2 | 2 | 135.089 | До наказу (к) |
136 108 154 145
|
— | done_all |
7 | 7 Томенчук М. М. Пр. 1 | 1 | 126.127 | До наказу (к) |
136 100 127 138
|
— | done_all |
8 | 8 Ославський Р. П. Пр. 3 | 3 | 124.462 | До наказу (к) |
131 100 143 134
|
— | done_all |
9 | 9 Пазина Д. Р. Пр. 2 | 2 | 138.873 | Рекомендовано (к) |
127 128 162
|
— | — |
10 | 10 Білозір Ю. Б. Пр. 2 | 2 | 138.842 | Рекомендовано (к) |
140 131 127 148
|
— | — |
11 | 11 Ішков М. Р. Пр. 4 | 4 | 125.654 | Рекомендовано (к) |
131 108 140 131
|
— | — |
12 | 12 Гром`як М. М. Пр. 4 | 4 | 142.350 | Деактивовано (зарах. на б) |
143 142 142
|
— | — |
13 | 13 Голубович П. С. Пр. 3 | 3 | 142.160 | Деактивовано (зарах. на б) |
138 131 150 158
|
— | — |
14 | 14 Гриб О. П. Пр. 4 | 4 | 141.550 | Деактивовано (зарах. на б) |
142 134 153
|
— | — |
15 | 15 Мицканюк В. А. Пр. 2 | 2 | 141.113 | Деактивовано (зарах. на б) |
143 123 146 147
|
— | — |
16 | 16 Мицик В. А. Пр. 2 | 2 | 140.556 | Деактивовано (зарах. на б) |
146 131 130 145
|
— | — |
17 | 17 Теслевич І. І. Пр. 3 | 3 | 140.440 | Деактивовано (зарах. на б) |
143 115 158 160
|
— | — |
18 | 18 Бойко Ю. О. Пр. 2 | 2 | 137.896 | Деактивовано (зарах. на б) |
146 123 141 134
|
— | — |
19 | 19 Козлінський Н. С. Пр. 3 | 3 | 130.550 | Деактивовано (зарах. на б) |
144 121 127
|
— | — |
20 | 20 Тафіїв З. М. Пр. 4 | 4 | 127.538 | Відмова |
138 108 134 136
|
— | done |