Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІІПІ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та продовольча безпека
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
7. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
7. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бахмет В. В. 133.583 Рекомендовано (к) 136 123 143 147
  • Українська мова: 136
  • Математика: 123
  • Історія України: 143
  • Географія: 147
2 Сергієнко О. Р. 128.250 Рекомендовано (к) 136 123 127 131
  • Українська мова: 136
  • Математика: 123
  • Історія України: 127
  • Українська література: 131
3 Бедрило М. І. 138.667 Деактивовано (зарах. на б) 125 147 132 145
  • Українська мова: 125
  • Математика: 147
  • Історія України: 132
  • Біологія: 145