Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 23
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 23
  • Рекомендован на контракт: 23
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кравець С. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Василенко Р. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Лукашенко В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Довганич В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Іванюк О. М. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Галадій А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Фурдела Д. Т. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Скиба І. І. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Черепаня В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Ганжа І. Л. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Русин В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
12 Богач І. А. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Кишкань В. А. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Кишкань О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Приймич І. І. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
16 Першаков В. Р. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
17 Грига В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
18 Русин Б. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Русин Т. Т. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Чубелка В. М. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Аверкін А. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
22 Печора Ю. І. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
23 Костичак В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done