Зачекайте...

181 Харчові технології

ДВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 10 • БМ 10
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Полторак А. С. 192.000 До наказу (б) 192
  • Співбесіда: 192
done_all
2 Шура В. Ю. 176.000 До наказу (б) 176
  • Співбесіда: 176
done_all
3 Очкевич Є. О. 171.000 До наказу (б) 171
  • Співбесіда: 171
done_all
4 Ільченко Б. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
done_all
5 Шевченко Р. М. 155.000 До наказу (б) 155
  • Співбесіда: 155
done_all
6 Герасименко Н. С. 154.000 До наказу (б) 154
  • Співбесіда: 154
done_all
7 Бідюк М. М. 153.000 До наказу (б) 153
  • Співбесіда: 153
done_all
8 Гнатенко А. І. 151.000 До наказу (б) 151
  • Співбесіда: 151
done_all
9 Мальована Л. М. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
10 Тимошенко А. В. 0.000 Відмова