Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІБХБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Якість та безпека харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лисюк В. М. Пр. 2 136.884 Рекомендовано (к) 140 126 146
  • Українська мова: 140
  • Математика: 126
  • Історія України: 146
  • ГК: 1.02
2 Грубляк К. О. Пр. 1 136.680 Рекомендовано (к) 160 114 145
  • Українська мова: 160
  • Математика: 114
  • Історія України: 145
  • ГК: 1.02
3 Мороз І. В. Пр. 3 134.700 Рекомендовано (к) 135 134 136
  • Українська мова: 135
  • Математика: 134
  • Історія України: 136
4 Савчук Л. І. Пр. 4 128.917 Рекомендовано (к) 136 123 138 124
  • Українська мова: 136
  • Математика: 123
  • Історія України: 138
  • Географія: 124
5 Стріха М. В. Пр. 3 140.333 Деактивовано (зарах. на б) 148 134 145 140
  • Українська мова: 148
  • Математика: 134
  • Історія України: 145
  • Українська література: 140