Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 9м
ВМ 30 • БМ 2 • К 28
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 2
readiness_score 134.000
Виробництво та технології / Харчові технології / LEAN - виробництво харчової продукціі
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вареник О. В. Пр. 1 157.600 Рекомендовано (б) 134 159 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 165
done_all
2 Коліушко О. Ю. Пр. 2 154.600 Рекомендовано (б) 116 147 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 147
  • Фахове випробування: 170
done
3 Ященко Л. С. Пр. 1 138.400 Допущено 116 156 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 140
4 Коваленко Я. С. Пр. 1 132.400 Допущено 137 120 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 120
  • Фахове випробування: 135
5 Царьов М. С. К 56.600 Відмова 130 153
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 153
6 Холодар О. А. Пр. 3 56.000 Відмова 137 143
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 143
7 Гольчик П. В. Пр. 2 54.600 Відмова 148 125
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 125