Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 0
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Єлисиченко Т. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Ліска Р. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Шабанов А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Жук М. І. 0.000 Відхилено (к)
5 Музика М. В. 0.000 Відмова
6 Гадзевич В. І. 0.000 Відмова
7 Ломага М. В. 0.000 Відмова