Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 12
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рєзнік О. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Меленевський Є. О. 0.000 До наказу (к) done
3 Терещенко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Марков В. О. 0.000 До наказу (к) done
5 Бугаєнко А. М. 0.000 До наказу (к) done
6 Тимонін О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Волощук І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Гриб Т. А. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Колотовський М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Матвійчук О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Душко А. В. 0.000 Відмова
12 Рачук В. М. 0.000 Відраховано done_all