Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІЗДН Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза, якість і безпека харчових продуктів
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Усенко С. О. 176.000 Допущено 140 200
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • Фахове випробування: 200
2 Кузьменко Л. М. 172.000 Допущено 130 200
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Фахове випробування: 200